Ziet u hier geen 'Boek nu"? Schakel dan cookies voor derden in!

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

 

Weet jij niet welke behandeling bij je past? Boek dan gerust een intake en bijvoorbeeld de Sensitive (of een andere) behandeling tegelijk! De kosten van de intake worden dan direct in mindering gebracht én je krijgt een behandeling die bij jouw huid en wensen past.

Intake - € 25,00
Tijdens de uitgebreide intake stellen we op basis van de conditie van de huid én je wensen samen een behandelplan op.
De kosten van deze intake worden bij het boeken van een behandeling in mindering gebracht op die behandeling.

Zen - € 35,00
Dit is een kennismakingsbehandeling, geschikt voor elk huidtype, waarbij de huid wordt gereinigd en behandeld met een voedend masker. De huid voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon. Een fijne manier om kennis te maken met mij en de producten van SPA Salonnepro in de salon.

Soft - € 40,00
Een extra zachte, kalmerende en verzorgende behandeling, geschikt voor de zeer gevoelige huid na bijvoorbeeld een oncologisch traject, chemotherapie en/of radiotherapie.

Sensitive - € 55,00
Deze behandeling is geschikt voor de gevoelige huid, waarbij rekening gehouden wordt met deze gevoeligheid en eventuele couperose of rosacea. De gebruikte producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan.

Hydra - € 60,00
Een behandeling voor de droge en/of vochtarme huid, waarbij gewerkt wordt met hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Na de behandeling voelt de huid soepel aan, ziet er vol uit en droogtelijntjes zijn minder zichtbaar. 

Balance - € 60,00
Dit is een behandeling voor de vette of gecombineerde huid. Er wordt gewerkt met producten die Salicylzuur bevatten. Wanneer er onzuiverheden zijn, kunnen deze tijdens de behandeling lokaal behandeld worden met Salicylzuurgel (afhankelijk van het seizoen). De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met Jojoba olie.

Clear - € 60,00
Deze behandeling is geschikt voor de onzuivere en/of acne huid. Er wordt gewerkt met Salicylzuur en Benzoyl Peroxide waar nodig, dit kan ook een combinatie van beide zijn. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met Jojoba olie. 

Men - € 65,00
Deze behandeling is geschikt voor de mannenhuid. Een deel van de gebruikte producten zijn specifiek ontwikkeld voor heren, de overige gebruikte producten worden afgestemd op de huidconditie.

Boost - € 75,00
Behandeling voor de rijpere huid of de huid met tekenen van veroudering. Er wordt een activerende massage ingezet waarbij gebruik gemaakt wordt van een rijk olieserum in plaats van een massageolie. Daarnaast wordt een intensief BioCellulose masker met stamcel-peptiden ingezet. 

Huidverbeterende behandelingen

Bio Peel - € 80,00
De Bio Peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Voor een optimaal en blijvend resultaat is een kuur in combinatie met de juiste producten om de huid thuis te verzorgen aan te bevelen.

Kuur van 6 behandelingen € 430,00
Kuur van 6 behandelingen inclusief compleet pakket producten om de huid thuis te verzorgen € 655,00


Microdermabrasie - € 85,00
Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat. De huid wordt vacuüm gezogen terwijl tegelijkertijd met een diamantkopje over de huid wordt bewogen. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen, waardoor deze meer effect hebben ín de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Voor een optimaal en blijvend resultaat is een kuur in combinatie met de juiste producten om de huid thuis te verzorgen aan te bevelen.


Kuur van 6 behandelingen € 460,00
Kuur van 6 behandelingen inclusief compleet pakket producten om de huid thuis te verzorgen € 685,00


BioPulse Therapy - € 90,00

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend. 
Het masker heeft, naast het oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloed en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.
Enkele effecten van deze behandeling zijn:
- anti-aging, liftend en verstevigend
- aanmaak collageen en elastine
- afvoeren van afvalstoffen en toxinen
- verhelderen van hyperpigmentatie
- verwijderen van dode huidcellen
- verwijderen van verstoppingen uit de poriën
- reguleren van de talgproductie
- bestrijden van vrije radicalen

Voor een optimaal en blijvend resultaat is een kuur in combinatie met de juiste producten om de huid thuis te verzorgen aan te bevelen.

Kuur van 6 behandelingen € 490,00
Kuur van 6 behandelingen inclusief compleet pakket producten om de huid thuis te verzorgen € 715,00

De gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met onderstaande behandelingen, je krijgt dan 50% korting op de aanvullende behandeling

Aanvullende behandelingen

Wimpers verven - € 10,00
Wenkbrauwen verven - € 10,00
Wenkbrauwen epileren - € 10,00
Wenkbrauwen verven en epileren - € 17,50
Wimpers en wenkbrauwen verven - € 17,50
Wimpers en wenkbrauwen verven en epileren - € 25,00
Waxen bovenlip - € 10,00
Waxen kin - € 10,00
Waxen bovenlip en kin - € 15,00
Waxen wenkbrauwen - € 10,00

 

Specials


Summer Special - € 39,95 *Deze handeling is alleen in de zomer te boeken.
In de zomer heeft je huid, door de vele zonuren, zwemmen en vaak ook nog airco, een hoop te verduren. Daarom is het juist in de zomer extra belangrijk om je huid te kalmeren en het vochtgehalte op peil te houden.

Daarom is er nu de 😎 𝕊𝕦𝕞𝕞𝕖𝕣 𝕊𝕡𝕖𝕔𝕚𝕒𝕝 😎
Een fijne, korte (ca. 35 minuten), hydraterende en verzorgende behandeling. Zodat je snel weer van het mooie weer kunt genieten, mét een stralende huid! 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram