Ziet u hier geen 'Boek nu"? Schakel dan cookies voor derden in!

Acties

Vriendinnenactie

Ben je al klant bij Home of Beauty en heb je een vriend(in) die ook graag kennis zou willen maken? Maak dan gebruik van deze actie! Vul jullie namen in op de bon en krijg bij inlevering allebei 10% korting op een gezichtsbehandeling naar keuze vanaf € 35,00!

Download de bon hier: Vriendinnenactie.pdf 

Liever geen papieren bon printen? Laat je vriend(in) dan online boeken en in het opmerkingen veld 'Vriendinnenactie + je naam' vermelden. 
Specials

Summer Special - € 39,95 *Deze handeling is alleen in de zomer te boeken.
In de zomer heeft je huid, door de vele zonuren, zwemmen en vaak ook nog airco, een hoop te verduren. Daarom is het juist in de zomer extra belangrijk om je huid te kalmeren en het vochtgehalte op peil te houden.

Daarom is er nu de 😎 𝕊𝕦𝕞𝕞𝕖𝕣 𝕊𝕡𝕖𝕔𝕚𝕒𝕝 😎
Een fijne, korte (ca. 35 minuten), hydraterende en verzorgende behandeling. Zodat je snel weer van het mooie weer kunt genieten, mét een stralende huid! PLUS Cadeaucheque

Zelfs tijdens het boodschappen doen kun je werken aan een stralende huid! Je kunt namelijk cadeau-cheques kopen van je PLUSpunten bij PLUS Van Velzen - Harmelen.

Het werkt zo:
Bij elke euro aan boodschappen koop je voor 2 cent een PLUSpunt, met 200 PLUSpunten is je spaarkaart al vol (kosten € 4,-).
Als je je volle spaarkaart inlevert bij PLUS Van Velzen - Harmelen, ontvang je een cadeau-cheque van Home of Beauty ter waarde van maar liefst € 7,50!

De cadeau-cheques zijn vrij te besteden bij Home of Beauty, je kunt ze dus gebruiken om producten, cadeautjes of behandelingen te betalen.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram